Wigerdals Värld

Stockholms län

Information

600325-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wigerdals Värld. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wigerdals Värld är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Wigerdals Värld finns i.

Wigerdals Värld har varit registrerat sedan 1993-11-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wigerdals Värld så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Wigerdals Värld är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Wigerdals Värld är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wigerdals Värld så kan ni göra det på telefon genom 08-316404 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter och kuriosa.

Det finns olika personer som har en koppling med Wigerdals Värld och det är Wigerdal, Mats Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,