Kaktus Kommunikation Stockholm

Stockholms län

Information

Kaktus Kommunikation Stockholm är ett företag som finns i Stockholm. I Kaktus Kommunikation Stockholm finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fjellman Recarey, Maria Del Carmen som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kaktus Kommunikation Stockholm så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kaktus Kommunikation Stockholm på telefon 08-6152933.

Reklam, marknadsföring, design & grafisk formgivning, multimedia- produktion, databaserad produktion av trycksaker, annonser etc och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kaktus Kommunikation Stockholm av bolagstypen Enskild firma.

Kaktus Kommunikation Stockholm är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kaktus Kommunikation Stockholm innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Kaktus Kommunikation Stockholm är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kaktus Kommunikation Stockholm så är det följande:

Kaktus Kommunikation Stockholm har 600324-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.