PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är ett av dem. Statusen för PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är att Bolaget är aktivt.

PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är ett Enskild firma och skapades 1990-10-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN ska trivas.

PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Film-, video- och musikproduktion

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-101525.

.

De som är på något sätt har med PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN är Knutsson, Rolf Torkel Gustav som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PIRATFILM STOCKHOLM SWEDEN har 600317-XXXX som sitt organisationsnummer.