4GOLD

Stockholms län

Information

4GOLD är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som 4GOLD finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

4GOLD är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-04-24.

4GOLD som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-11-08. Men sedan 2008-05-01 så har 4GOLD varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på 4GOLD så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9812049.

Stockholm arbetar för att företag som 4GOLD ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för 4GOLD. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom coaching och organisationsutveckling ssamt utbildning. Tillverkning- design av produkter och ideér såsom heminredning, kläder, accessoarer, skor, stövlar. Grafisk formgivning, skapa trycksaker och hemsidor, skapa och sälja konstföremål exempelvis bearbeta fotografier, måla i olika tekniker, collage.

Firmatecknare för 4GOLD är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till 4GOLD och det är följande personer, Minsel, Diana Gerd Carina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för 4GOLD är 600225-XXXX.