JAN ÅMAN PRODUCTION

Stockholms län

Information

JAN ÅMAN PRODUCTION hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där JAN ÅMAN PRODUCTION finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. JAN ÅMAN PRODUCTION tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket JAN ÅMAN PRODUCTION har haft sedan 1998-01-01. JAN ÅMAN PRODUCTION har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JAN ÅMAN PRODUCTION så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6441296.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

JAN ÅMAN PRODUCTION har idag 600223-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JAN ÅMAN PRODUCTION

Skribentverksamhet och bildframställning, konsult- verksamhet i samband med konstutställningar samlingar och inom området förenlig verksamhet samt även tidnings- och filmproduktion

I JAN ÅMAN PRODUCTION så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åman, Jan Erik som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .