JAMBO Kommunikation Taxi & Bud

Stockholms län

Information

JAMBO Kommunikation Taxi & Bud är en verksamhet som finns i Stockholm. I JAMBO Kommunikation Taxi & Bud finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Anna Karin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JAMBO Kommunikation Taxi & Bud så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JAMBO Kommunikation Taxi & Bud på telefon 073-6426421.

Kommunikation, taxi och bud.

Idag är JAMBO Kommunikation Taxi & Bud av bolagstypen Enskild firma.

JAMBO Kommunikation Taxi & Bud är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JAMBO Kommunikation Taxi & Bud innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-28 och JAMBO Kommunikation Taxi & Bud är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JAMBO Kommunikation Taxi & Bud så är det följande:

JAMBO Kommunikation Taxi & Bud har 600221-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.